Г-н Лоуел отбеляза, че г-н Комър е казал на Джонсън,

...
Г-н Лоуел отбеляза, че г-н Комър е казал на Джонсън,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън все още настоява за публични показания, тъй като крайният срок за призовката на Камарата на представителите наближава

Г-н Лоуел означи, че господин Комър е споделил на Джонсън, че очевидци пред неговата комисия могат да бъдат довеждани за „ депозации или чувания в комисията, което изберат “ и че той също сподели на 13 септември, че господин Байдън е „ повече от добре пристигнал да пристигна пред комисията “.

След това той повтори, че господин Байдън е подготвен да се яви на датата 13 декември, посочена в призовка през октомври за свидетелските му показания, „ с цел да отговори на всеки въпрос, подходящ и обвързван с тематиката “.

„ Той прави този избор, тъй като Комитетът е показал още веднъж и още веднъж, че употребява сесии при закрити врата, с цел да манипулира, даже да изопачи обстоятелствата и да дезинформира американската общност – едно чуване би подсигурило бистрота и истина в тези производства “, добави господин Лоуел. долната камара да гласоподава дали да позволи публично следствие за импийчмънт на татко му.

Гласуване в интерес на следствието би придало спомагателна конституционна тежест на призовките, издадени на изпълнителната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР