Г-н Ланг стоеше на вратата на къща, за да достави

...
Г-н Ланг стоеше на вратата на къща, за да достави
Коментари Харесай

Крадец на микробус, осъден за убийството на шофьор на доставка със собствения си микробус

Г-н Ланг стоеше на вратата на къща, с цел да достави колет, когато Елгифари скочи в микробуса, който беше оставен отключен с ключа в запалването.

На правосъдните заседатели беше казано по какъв начин Елгифари е потеглил със скорост, до момента в който господин Ланг, разказан като „ работлив “ от прокурорите, го е преследвал по авеню Лейтония.

Елгифари е обърнал микробуса в края на на улицата, сблъсквайки се с градинска стена, преди да потегли назад и да удари господин Ланг, който стоеше по средата на пътя.

Той кара микробуса повече от 700 метра с господин Ланг, блокиран под транспортното средство, който се заби и спря на кръстовището на North Road и New Zealand Road.

Членове на обществеността алармираха службите за незабавна помощ и господин Ланг беше откаран в Университетската болница на Уелс в Кардиф, където умря на април 15.

Elgifari, от Cwrt y Esgydd, Aberdare, беше признал непредумишлено ликвидиране и кражба, само че беше наказан за ликвидиране и обир от правосъдни заседатели с единомислеща присъда в Кралския с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР