Г-н Кулеба, аз го разбирам. Аз, ако съм на негово

...
Г-н Кулеба, аз го разбирам. Аз, ако съм на негово
Коментари Харесай

Петков: Аз съм премиер, имам коалиционни партньори и не трябва да се правя на най-силния

" Г-н Кулеба, аз го разбирам. Аз, в случай че съм на негово място ще върша безусловно същото. Това държавно управление от дълго време е споделило, че осъжда експанзията, а мястото на Украйна е в Европейския съюз. Дори мои персонални другари ми споделят, че би трябвало да се покаже водачество. Аз съм министър председател и имам съдружни сътрудници, а не би трябвало да се върша на най-силния ", това съобщи министър председателят Кирил Петков пред NOVA.

" Надявам се, че съдружните сътрудници ще стигнат до общ език, зад който всички да се обединим. Аз разбирам и двата ни съдружна парнтьора, само че би трябвало да стигнем до обща позиция ", безапелационен беше министър председателят.

Според Петков методът по-който държавното управление е решило да подходи в проблема с пътните компании демонстрира желанието за смяна на модела " ГЕРБ ".

" Сега стигнахме до едно рационално решение, където има надзор от Народното събрание и дейности ", акцентира Петков.

И добави, че разногласията в пътното строителство нямат общо с избора на шеф на Българска народна банка.

" Българското държавно управление е гласувало на съвета на министър-председателите, че ще пусне РСМ в Европа. Ние сме от дребното страни обаче, които си разрешават, откакто са дали път на РСМ към Европейски Съюз по-късно за две години да даваме несъгласие. Дългосрочната тактика на България е за РСМ в Европейски Съюз, само че другото, което е значимо за нас е правата на българите там. Преди първата глава - те би трябвало да си трансформират Конституцията. Ние можем да ги качим на релсите за Европа, само че критериите би трябвало да са ясно заложени от нас ", безапелационен беше министър председателят по въпроса с участието на РСМ в Европейски Съюз.

" Между в този момент и по кое време РСМ ще стане член на Европейски Съюз има несъмнено 10 години. Тези 10 години би трябвало да са нашата вяра, с цел да променим нещата и българите там да имат цялостно пълноправие ", добави министър председателят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР