Г-н. Kathy Hochul ще разкрие масивно предложение за бюджет от

...
Г-н. Kathy Hochul ще разкрие масивно предложение за бюджет от
Коментари Харесай

Хочул ще разкрие бюджет от 233 милиарда долара, включително допълнителни 1,9 милиарда долара за мигрантската криза в Ню Йорк

Г-н. Kathy Hochul ще разкрие солидно предложение за бюджет от 233 милиарда $ във вторник, в това число в допълнение финансиране за подкрепяне на спасяването на Ню Йорк, до момента в който се бори с финансовите разноски за грижа за талази от мигранти, научи The Post.

Hochul предлага отделянето на минимум 1,9 милиарда $ за две години за Голямата ябълка за справяне с рецесията с мигрантите – в допълнение към почти 2 милиарда $, които страната пое ангажимент предходната година.

Новото вливане на пари ще бъде по този начин нужната избавителна линия за кмета Ерик Адамс, който приложи огромни съкращения в средата на годината, с цел да подкрепи финансите на града.

„ Градът е дом на безчет нови идващи всеки ден и губернаторът няма да остави града да виси “, сподели шефът на бюджета на Хочул Блейк Уошингтън, говорейки извънредно за The Post понеделник. „ Срещаме казуса там, където е, а не това, което бихме желали да бъде. “

От почти 1,9 милиарда $ ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР