Г-н Картофена глава (Mr. Potato Head) вече не е господин,

...
Г-н Картофена глава (Mr. Potato Head) вече не е господин,
Коментари Харесай

Г-н Картофена глава вече не е господин - става полово неутрален

Г-н Картофена глава (Mr. Potato Head) към този момент не е господин, става полово безпристрастен , оповестяват " Ройтерс " и " Ню Йорк Таймс ".

" Хасбро ", компанията, която създава пластмасова играчка с форма на картоф от към 70 година, счита, че се нуждае от съвременно видоизменение.

Фирмите за играчки трансформират класическите марки, с цел да отразят обществените апели, зачитащи и подкрепящи многообразието в американската просвета . " Барби " да вземем за пример се отхвърли от напълно русите кукли и в този момент се предлага в голям брой тонове на кожата и форми на тялото.

На линията Potato Head към този момент се придава по-малко насочена към пола еднаквост . Компанията пуска комплект " Създайте вашето семейство от картофени глави " и го дефинира като " празник на многото лица на фамилиите ".

Господин картофена глава и госпожа картофена глава към момента ще се продават.

" Мисля, че тази смяна демонстрира, че Хесбро не просто се грижи за остарели марки и без да прави същите остарели неща всяка година, само че те в действителност схващат, че марките би трябвало да бъдат преоткрити, преосмислени и поддържани свежи ", разяснява Алън Адамсън, съосновател на компания за брандинг.

" Хесбро подсигурява, че всички се усещат добре пристигнали в света на Картофена глава, като публично отдръпват Mr. от името на марката и логото на Mr. Potato Head, за да насърчат равенството сред половете ", разяснява компанията производител.

Ребрандирането " за актуалния клиент " ще предложения децата да основат свое лично семейство Potato Head с две огромни (без избран пол) картофени тела, малко картофено тяло и 42 аксесоара .
 18 млн. американци са от ЛГБТ общността
18 млн. американци са от ЛГБТ общността

Социолозите разясняват, че откритията отчасти се дължат на появяването на ново поколение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР