Г-н Желязков е опитен юрист и има парламентарен опит. Няма

...
Г-н Желязков е опитен юрист и има парламентарен опит. Няма
Коментари Харесай

Митов: Надявам се, че думата конструктивизъм ще се въплати в реалността


" Г-н Желязков е умел правист и има парламентарен опит. Няма по какъв начин да допускаме друго, като се изключи че партиите в Народното събрание ще се схванат ". Това сподели Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, от.

" Надявам се, че думата " конструктивизъм " ще се въплати в действителността. Вярвам, че би трябвало да имаме ръководител и това ще бъде представителят на най-голямата парламентарна партия. Ако се съгласим към цели, можем да вървим нататък. Не сме видели към момента какъв ще е резултатът от диалозите. Мога единствено да кажа, че партиите демонстрират непредвидливост. През формалните механизми в Народното събрание ще търсим подобен диалог и се надяваме това да даде резултат ", добави той. 

" Няма по какъв начин да подкрепим сформиране на кабинет с втори мандат. Легитимността е ясна - народът е изразил своята и е поставил ГЕРБ- преди всичко. Важно е да се осъществя опция за държавно управление с първи мандат ", сподели още Митов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР