Г-н Харпър отговори на доклада на X, бивш Twitter, като

...
Г-н Харпър отговори на доклада на X, бивш Twitter, като
Коментари Харесай

Кандидатът в Сената предложи 20 милиона долара, за да се противопостави на Рашида Тлаиб, единственият палестински американец в Конгреса

Г-н Харпър отговори на отчета на X, някогашен Twitter, като написа, че няма да бъде „ купуван, управителен или унизен “.

„ Няма да се кандидатирам против единствената палестински американка в Конгреса единствено тъй като някои специфични ползи не я харесват “, написа господин Харпър.

„ Кандидирам се, тъй като Искам да разчупя хватката, която богатите специфични ползи имат върху нашата политика, без значение дали е израелското лоби, NRA или Big Pharma “, добави той.

Г-н Нелсън преди е дарявал на групи, финансиращи съперниците на Rep Tlaib. Той даде 13 000 $ на Concerned Citizens of Michigan, група, която поддържа главните кандидати на представителя Tlaib през 2020 година

Г-жа Tlaib е първият и единствен палестински американец, който служи в Конгреса. На 7 ноември Камарата на представителите на Съединени американски щати гласоподава с 234-188 за неодобрение на представителя на Мичиган за нейните мнения по отношение на войната Израел-Хамас, в това число потреблението на израза „ от реката до морето “.

Г-жа Tlaib...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР