Г-н Горанов, за нас е чест и удоволствие да ви

...
Г-н Горанов, за нас е чест и удоволствие да ви
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Бюджет 2018: Богата, добре аранжирана пица „калцоне”


„ Г-н Горанов, за нас е чест и наслаждение да ви предоставим думата, с цел да изложите вашата позиция за бюджета за 2018г. по този начин наречената богата, добре аранжирана пица "Калцоне ”. Така вицепремиерът Валери Симеонов даде думата на финансовия министър Владислав Горанов при започване на съвещанието на Националния съвет за тристранно съдействие, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В дневния ред за през днешния ден е планувано социално-икономическите сътрудници да прегледат три плана на закони – за Държавния бюджет на Република България за 2018 година, за бюджета на Държавното публично обезпечаване за 2018 година и за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2018 година, както и законопроект за изменение и допълнение на Закона за Данък добавена стойност. Още на 23.10.2017 година министерството на финансите разгласява законопроекта за Държавния бюджет на Република България за 2018 година и обновената средносрочна бюджетна прогноза за интервала 2018-2020 година, която съставлява претекстовете към него.

„ Според мен бюджетът за 2018г. дава опция страната обикновено да извършва своите функционалности и връща част от положителните процеси в стопанската система и към чиновниците, заети в бюджетната сфера ”, съобщи Горанов, откакто показа цифрите.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР