Г-н Димитров, честита победа от БЛИЦ! Какво беше първото чувство,

...
Г-н Димитров, честита победа от БЛИЦ! Какво беше първото чувство,
Коментари Харесай

Здравко Димитров ексклузивно пред БЛИЦ: Казах на Борисов: Пловдив е ваш!

Г-н Димитров, честита победа от БЛИЦ! Какво беше първото възприятие, когато осъзнахте, че печелите Пловдив?

-Щастлив, почувствах се благополучен. Искам посредством вашата медия да благодаря на всички, които гласоподаваха за ГЕРБ. Искам да заявя, че от през днешния ден съм кмет на всички пловдивчани без изключение.

-Какво сподели вашето семейство, жена ви, децата ви, откакто още в раниня следобяд станаха ясни резултатите и обстоятелството, че вие поемате ръководството на града на тепетата?

-О, жена ми Меги я видях чак тази заран в 5 часа, когато се прибрах. Иначе се чухме, честити ми успеха, казахме си естествени, човешки неща. Голямата ми щерка Мими и дребната Рая също се обадиха незабавно, поздравиха ме, бяха горди и доста радостни.

-Обади ли ви се нощес министър председателят Борисов, какво си казахте?

-Да, несъмнено, чухме се. Аз му споделих: Г-н Борисов, градът е ваш, на ГЕРБ. Това е безапелационна победа, имаме определен кмет на огромна община от ГЕРБ и 6 районни кмета на ГЕРБ, това не се е случвало. Казахме си няколко фрази, като сред мъже. Г-н Борисов сподели, че е горделив, сподели ми, давай, работи, действай, постоянно ще бъда до теб. И аз ще работя, ще работя по този начин, че след 4 години и тези, които не са дали своят вот за ГЕРБ, да го създадат.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР