Г-н Делян Пеевски много категорично заяви, че няма конфликт с

...
Г-н Делян Пеевски много категорично заяви, че няма конфликт с
Коментари Харесай

Байрам Байрам: Няма разделение в ДПС, няма и избор между Доган и Пеевски

Г-н Делян Пеевски доста изрично съобщи, че няма спор с почетния ръководител Ахмед Доган. Конфликтът му е с дерибеите. Връзката посред им е доста мощна, те нямат потребност от медиатори. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Байрам Байрам пред Нова телевизиая.
Прочетете още
По думите му така наречен дерибеи са омерзилите хората, тези, които са причинили отлив от гласоподаване.

" Те обиколиха половин България. Централното управление ги спускаше за водачи в определени многомандатни региони. Областните структури дадоха мнение за локалните дерибеи и снеха доверието си от тях. Те имат тясна връзка с управлението. Резултатите от изборите демонстрират какво са създали дерибеите през последните десетилетия. Те дърпат партията обратно ", изясни той. И добави, че когато Движение за права и свободи е взела участие в ръководството на страната, е имало икономическо развиване.

Според него на идващите избори Движение за права и свободи ще покаже своето единение.

" Някои хора си играят с възприятията на депесарите, човъркат в сърцата на хората. Те желаят да продължат да забогатяват още повече на гърба на партията, на тях не им харесва новото начало. Дерибеите както на национално, по този начин и на локално равнище, обикалят и основават разкол в партията и етническо напрежение. Предстои развръзката какво са правили години наред, употребявайки името на нашия почетен ръководител. Няма разделяне в Движение за права и свободи. Няма и избор сред Доган и Пеевски, ние сме едно семейство. Г-н Доган ни е научил на заедност и единение ", счита Байрам. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР