Г-н Бойко Рашков е част от предизборния процес и участието

...
Г-н Бойко Рашков е част от предизборния процес и участието
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Бойко Рашков е част от предизборния процес

" Г-н Бойко Рашков е част от предизборния развой и присъединяване му е фокусирано върху това да навреди главно на ГЕРБ. Понасяме щета от изявленията му, а сега президентът е едноличен стопанин на всички служби ". Това съобщи пред БТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. 

Според него Радев е рисков за демокрацията.

За идните президентските избори, Дончев разяснява, че тримата съществени кандидати за продобиване на президентските избори следват еднакъв формат - претендент, подсилен от предприемчив комитет, подсилен от предприемчив комитет, подсилен от една или повече партии. " Причините са повече от една. Първо, подобен е форматът, когато настоящия президент работи с предприемчив комитет, пробва се да си издигне надпартийната обстановка, в тази среда доста мъчно се работи с партиен претендент. По-дълбоката причина е друга - един партиен претендент ненужно би партизирал вота ",посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

За Николай Младенов, който се озова в " Досиетата Пандора ", Дончев съобщи, че Младенов дал ясно пояснение, че въпросната компания е записана, откакто той е бил министър поради желанието му да прави бизнес и доколкото той разясни, тя в никакъв случай не е правила някакъв тип активност.

Остават моралните оценки, когато приказваме за компании, регистрирани в юрисдикции с преференциално данъчно отнасяне, се движи сред това какъв брой е законно и какъв брой е морално, сподели още Томислав Дончев.

По думите на Дончев не е нелегално политиците да имат офшорки, само че заради условията на законодателството за гласност на имуществото сходна благосъстоятелност би трябвало да се заявява.  

" Това, че си политик и си на висока служба не значи, че не можеш да имаш някаква благосъстоятелност, само че в ушите на хората, това, че някой има офшорка се е трансформирало в синоним, че някой крие пари. Обичайно хората са прави, само че не всеки път ", сподели в умозаключение заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР