Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти,

...
Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти,
Коментари Харесай

Гешев: Борисов съм го чувал в последните години 2-3 пъти по празници

" Г-н Борисов в последните години съм го чувал 2-3 пъти, и то по празници ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев при гостуването си в предаването " Панорама ". Водещият Бойко Василев посочи, че изявлението е правено по-рано денем, а не се организира онлайн сега.

" Ако става въпрос за връзки и връзки отвън закона и морала, такива не съм допускал. Но като демократ, аз съблюдавам правилото за разделяне на управляващите, който допуска и взаимоотношение сред обособените управляващи. В рамките на това няма по какъв начин да нямам избрани срещи с избрани политици. Публично, голям брой пъти дискутирах, разговарях с всевъзможни политици. И не ме е боязън. Някои политици може да ги е боязън, само че мен не ", изясни още той и добави, че не мисли, че има приключване на информация към Бойко Борисов по обещано следствие.

" Ако има безапелационни доказателства или е разкрито закононарушение, не виждам проблем да бъде разследван депутата Пеевски или някой различен, в това число и аз. И Пеевски, и Божков, и Цветан Василев, и аз и вие сме почтени до доказване на противното ", разяснява още Гешев.

Аз съм демократ и като подобен съблюдавам демократичните правила. Решенията, законите, конституцията се взимат от Народното събрание и българската прокуратура и ние ще осъществим всяко решение. Но в случай че някой счита, чисто теоретично, това е риторичен въпрос, че би трябвало да се направи всеобхватна журналистическа промяна в България и реши, че тъй като вие сте всесилен, да ви ограничи ефирното време или да ви реалокира в различен часови пояс, значи ли, че по този метод ще реши проблеми със свободата на словото и проблемите на журналистката в България. Не значи и ще ви отговоря, че този метод, а не решаването на действителните проблеми, значи, че зад него стоят някакви други конюнктурни ползи. Ние ще осъществим всякакво решение на българския парламент. И ще продължа в тази тенденция. Ние настояваме за правна промяна и решение на съответни проблеми. Затова желаех среща с парламентарните групи, само че някои от тях ги е боязън, тъй като те нямат причини. Те имат политическо говорене, което няма никакъв смисъл, по тази причина ги е боязън да излезнат и да беседват пред медиите. Реформата ще реши ли казуса с тока, с убийствата, с войната по пътищата, с войната в Украйна ", сподели основният прокурор..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР