Г-н Борисов няма основание да се опасява, че някой ще

...
Г-н Борисов няма основание да се опасява, че някой ще
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Борисов има абсолютен имунитет, защото притежава главния прокурор

„ Г-н Борисов няма съображение да се притеснява, че някой ще го задържи под стража. На него не му е нужен имунитет на депутат, той има безспорен имунитет, тъй като има основния прокурор... Главният прокурор се обръща към министър-председателя с „ шефе “. Какво значи това? “. Това попита пред БНР служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи.
" Аз съм вътрешен министър от 10 дни, за какво аз би трябвало да практикувам тези пълномощия, а не прокуратурата? Нали прокуратурата би трябвало да повдигне имиджа си от 5 най-малко на 50% ", попита той. Коментирайки " застрашения от Борисов предприемач " той съобщи: " Що се касае до индивида, който ми даде тази информация - дано хората си помислят за какво идват при мен, а не отиват в прокуратурата ".
 Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на лъчение онлайн в персоналния му профил във Фейсбук на поредна среща с фрагменти от парт...
Рашков отново сподели, че службите на послушание на Бойко Борисов са ползвали необмислено и. „ Службите са били поставяни в такава срамна позиция, че не са могли да не дават, в това число сензитивна информация, даже единствено за негово прилагане... Убедих се, че огромна част от употребилите СРС за газили необмислено закона. Вероятно посредством угаждане на персонални, групови и политически ползи “, добави вътрешният министър.
„ Надявам се за малко време да се възвърне държавността у нас. Не може всички да работят за един човек, както в едно тоталитарно общество. Толкова проблеми е провокирал той, че ще би трябвало може би цялостен мандат на едно постоянно държавно управление да ги обясни “, сподели още той в предаването „ Неделя 150 “. Накрая на диалога Рашков сподели, че обмисля дали да даде Борисов на прокурор. А дали ще бъде оповестено, той съобщи: " Ако има смелостта "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР