Г-н Борисов, не Корнелия Нинова, а българските предприятия искат да

...
Г-н Борисов, не Корнелия Нинова, а българските предприятия искат да
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Знам, че българският национален интерес не ви е приоритет, но за нас е

Г-н Борисов, не Корнелия Нинова, а българските предприятия желаят да продължат договарянията с " Газпром ". Това написа вицепремиерът, министър на стопанската система и промишлеността и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook.

" Господин Борисов, не Корнелия Нинова, а българската промишленост, предприятията, които обезпечават 85% от добавената стойност на Брутният вътрешен продукт и 82% от работните места, желаят да продължат договарянията с " Газпром ".

Те обявиха това през вчерашния ден в министерството, където стояхме дружно. Аз приказвам от тяхно име, вие от чие го вършиме? Прибавете към тях и хилядите аграрни производители, които виждат избавление в продължение на доставките по досегашния контракт. Знам, че българският народен интерес не ви е приоритет, само че за нас е. Искаме българските заводи да работят, да има работни места, да има български плодове и зеленчуци, мляко и месо.

Вие може да си демагогствате колкото желаете, тъй като имахте задоволително време да управлявате, а в този момент нищо не зависи от вас, само че ние би трябвало да си свършим работата и да защитим българската стопанска система, промишленост и селско стопанство. За вас е значима доставка на оръжия, за нас храната и приходите на хората ", декларира Корнелия Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР