Г-н Борисов не иска да говори с Продължаваме промяната, а

...
Г-н Борисов не иска да говори с Продължаваме промяната, а
Коментари Харесай

Асен Василев: Сценарият с димката Nexo се разпада

Г-н Борисов не желае да приказва с " Продължаваме промяната ", а с Българска социалистическа партия, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната "

" Ние не считаме, че композиция Българска социалистическа партия - ГЕРБ - Движение за права и свободи може да осъществя каквито и цели в тази страна. Важно е какъв извод ще си създадат българските жители от това, което се чу на срещата. " Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев във връзка извършената през днешния ден лидерска среща в Народното събрание по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на.

" Аз чух поръчка за общо ръководство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия след изборите, което автоматизирано значи, че това, което видяхме като хартиена коалиция, като коалиция за избор на господин Рашидов, като коалиция която през днешния ден отстреля скоростно шефа на Сметната палата, тъй като им е неуместен, най-вероятно в случай че вземе болшинство след изборите, ще образува и държавно управление в идващия парламент и ще върне България обратно във времето ", съобщи Василев.

" Очевидно господин Борисов не желае да приказва с " Продължаваме промяната ", а с Българска социалистическа партия. Защо са намерили обща тематика на диалог, би трябвало да питате господин Борисов и госпожа Нинова. С нас му е доста мъчно да си откри обща тематика за диалог, тъй като ние държим извънредно доста на правосъдната промяна. Очевидно това е огромен проблем на ГЕРБ ", акцентира съпредседателят на Политическа партия.

В отговор на въпрос той посочи: " Разговор за образуване на кабинет, в който вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние няма да участваме ".

Попитан за отлагането на краткотрайната парламентарна комисия по проблема Nexo, Асен Василев сподели: " Има сюжет за оклеветяване. Отлагането е, тъй като сюжетът за очернянето не се получава. Видяхме, че през вчерашния ден чуването в бюджетната комисия сподели, че няма нищо неправилно в тези дарения – това бяха думите на Сметната палата. След тези си думи през днешния ден шефът на Сметната палата беше отхвърлен. Също по този начин, от медиите научих, Nexo са сключили съглашение и са завършили следствието против тях в Съединени американски щати. Изглежда, че целият сюжет, обвързван с тази поредна " димка " стартира да се разпада ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР