„Г- н Божков е постъпил много некоректно и много неправилно.

...
„Г- н Божков е постъпил много некоректно и много неправилно.
Коментари Харесай

Николай Вълканов: Предлагам фирмите на Божков да бъдат извадени от КРИБ

„ Г- н Божков е постъпил доста неточно и доста погрешно. Това е нещо, което не би трябвало да го прави. Както знаем той има контракт с Нова телевизия от 2012г., даже и за по-големи суми. Аз като зам-председател на КРИБ внесох предложение в Управителния съвет на КРИБ компаниите на господин Божков да бъдат извадени като членове на КРИБ “. Това съобщи зам.-председателят на КРИБ Николай Вълканов по отношение на паметната записка, която Васил Божков разгласява.

„ В КРИБ не могат да членуват компании, които имат отговорности към бюджета, които не заплащат осигуровки на служащите си. Имали сме други такива случаи и сме ги изключвали. В КРИБ членуват единствено компании, които нямат отговорности “, сподели още той в студиото на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините “ по " Нова телевизия ".

По думите му изваждането на компаниите на Божков по този начин или другояче е трябвало да се случи по правилник, защото има потвърдени 700 млн. отговорности. " Този случай ме накара да взема това решение по-бързо ", уточни още Вълканов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР