Г-н Байдън каза: Съобщения за изнасилвани жени – многократно изнасилвани

...
Г-н Байдън каза: Съобщения за изнасилвани жени – многократно изнасилвани
Коментари Харесай

Байдън призовава света да осъди решително изнасилването на жени по време на нападението на Хамас

Г-н Байдън сподели: „ Съобщения за изнасилвани дами – неведнъж изнасилвани – и телата им са осакатявани, до момента в който са живи – за опозоряване на женски трупове, нанасяне на терористи от Хамас толкоз болежка и страдалчество върху дамите и девойките, колкото е допустимо и по-късно да ги убиват. Това е извънредно. светът " не може просто да гледа встрани какво се случва ".

" Зависи от всички нас - държавното управление, интернационалните организации, гражданското общество и бизнеса - да осъдим изрично половото принуждение на терористите от Хамас без подозрение. Без двусмислие, без изключение “, сподели господин Байдън.

Коментарите на господин Байдън идват, когато държавното управление на израелския министър председател Бенямин Нетаняху се опита да сложи по-голям акцент върху половото принуждение, което съгласно него е направило Хамас. Наскоро освободените заложници споделиха свидетелства на полово принуждение и малтретиране по време на престоя им в Газа Хамас отхвърли, че екстремистите са направили полови похищения.

По вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР