Г лавният прокурор на Република България Иван Гешев и главният

...
Г лавният прокурор на Република България Иван Гешев и главният
Коментари Харесай

Гешев се срещна с Лаура Кьовеши

Г лавният прокурор на Република България Иван Гешев и основният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши организираха среща в Съдебната палата в София, оповестиха от държавното обвиняване.

На срещата участваха заместниците на основния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления срещу финансовите ползи на Европейски Съюз и взаимоотношение с Европейската прокуратура " прокурор Камен Михов.



От страна на Европейската прокуратура присъединяване взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. началник на бранш „ Стратегии и осъществяване “ Милан Ярон и представителят Тине Холевоет.

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши по отношение на формалния старт на 1 юни 2021 година на работата на Европейската прокуратура.



Главният прокурор Иван Гешев изрази убеденост в вероятностите за сполучливо съдействие в полза на европейските жители сред Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противопоставяне на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с Данък добавена стойност, изпирането на пари, корупцията и проведената престъпност.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Студент от Саудитска Арабия написа имейл до татко си: " Скъпи баща, Берлин е превъзходен и ми харесва, само че имам един дребен проблем. Чувствам се малко… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАпелът е изпратен до ръководителя на щаба за битка с ковид, вицепремиера Татяна Голикова14 месеца от присъдата са условниПолицаят от Трето районно управление (на МВР) Атанас Качаков също е отхвърлен от служба и от системата на МВРПрисъдата е дефинитивна, защото е по силата на правосъдно споразумениеГрафът на Уесекс приказва искрено пред Си Ен ЕнНа съвещанието се възнамерява енергийните министри да одобряват изводи по отношение на самодейността „ Вълна на възобновяване за Европа “БСП са подготвили няколко сигнала до европейския основен прокурор Лаура КьовешиВ момента всичко е във заключителен стадийЩе бъде спряно подаването на топла вода към потребителите в ж.к „ Обеля “ 1 и кв. „ Захарна фабрика “Емблематичното лице на NOVA получи оценката на списание и клуб „ Business lady “ в категория „ Медии “Вижте нашите любимци измежду геймърски преносими компютри " Освен това носим и други сигнали, които постъпват в гражданската платформа " Изправи се. БГ ", заяви тяГинеколози разясниха тематаИстината е че, няма нито един свободен лев, разгласи земеделският зам.-министърАфрика обезверено се нуждае от ваксини против COVID-19ЦИК не е прекратила изцяло и договарянията си със „ Сиела Норма “От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР