Г-жо Йорданка Фандъкова, видно за всички е, че вече не

...
Г-жо Йорданка Фандъкова, видно за всички е, че вече не
Коментари Харесай

Бонев: Госпожо Фандъкова, не намесвайте Спаси София, за да оправдаете провала си с велоалеята в Бояна

Г-жо Йорданка Фандъкова, видно за всички е, че към този момент не сте в положение да управлявате София, само че не съм предполагал, че целеустремено и манипулативно ще намесвате Спаси София и мен, с цел да оправдаете следващия си грамаден неуспех, в обществената мрежа фейсбук.
" Днес присъствах на митинг в кв. Бояна по отношение на новоизградената част от велоалея по бул. Пушкин, където бях посрещнат от извънредно изнервени жители. Причината е, че В ашата администрация и даже персонално Вие ги насочвате към мен, защото аз съм бил упорствал и отговарял за тази велоалея.
 Журналист: Сутринта гражданското общество нахлу от тв приемника Журналист: Сутринта " гражданското общество " нахлу от тв приемника
" Сутринта гражданското общество нахлу от тв приемника. В кв. Бояна се бунтуват против велосипедна алея пред учебно заведение, пречела им на колите,...
Това е безспорна неистина, тъй като нито аз, Това се прави от Вашата администрация - тя има отговорността да коментира, проектира, обмисля и извършва всеки един план в града.
Да, г-жо Фандъкова, несъмнено е тежко четвърти следващ мандат да не можете да измислите и наложите визия за развиването на София. Липсата на каквито и да е проекти или цели, както и предпочитание за откровена връзка с жителите , с цел да бъдат те уверени в правотата на взетите решения, докара до цялостен провал. Правите неточност след неточност и все отстъпвате безредно пред всевъзможни претенции, само че моралът изисква Вие да поемате отговорност за Вашите решения!
Аз не съм кмет на София, а Вие! Дръжте се като подобен или си подавайте оставката, с цел да пристигна на Вашето място човек, който има План за София, по какъв начин тя да се трансформира в комфортен и прелестен за живот град.
Да, това изисква на първо място визия и религия, че София може да бъде доста по-добър за живеене град, само че и доста старания да се изясни на жителите, за какво на пръв взор непопулярните ограничения са извънредно значими в дълготраен проект! Защото всички знаем, че политик без лидерски качества е просто пионка в ръцете на други хора!`
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР