Г-жо Нинова, вие днес сте на тема "олигарх". Два мандата

...
Г-жо Нинова, вие днес сте на тема "олигарх". Два мандата
Коментари Харесай

Рашидов: Г-жо Нинова, кой създаде Николай Банев, Ветко Арабаджиев, мъжът ви къде работи?

Г-жо Нинова, вие през днешния ден сте на тематика "олигарх ". Два мандата бях министър. Много олигарси се изредиха при мен, с цел да ме карат да променям статути на културни монументи, само че не го направих. Нямате право да ни обвинявате в лобизъм. Това съобщи ръководителят на парламентарната комисия по просвета и медии Вежди Рашидов от трибуната на Народното събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Кой сътвори Николай Банев, Ветко Арабаджиев, мъжа ви къде работи - не са ли ваши фрагменти - олигарси?, обърна се той към водачът на Българска социалистическа партия.

„ В какво обвинявате депутатите тук? Недейте с тези популистки изявления. Аз не съм лобирал за никой. Не ви прави чест “, укори я той.

"Подхвърляме си олигарси през днешния ден. Олигарсите са всички богати хора, свързани с властта. Свиквайте с митингите против вас, тъй като те ще продължат ". Това разяснява Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

Рашидов му отговори, че олигарсите са основани от Българска социалистическа партия. „ Ако напиша книга, ще ви стане неприятно. Молете си да не пребивавам дълго, тъй като и аз съм решил да напиша книга. Тези хора са свързани с властта от времето на Беров. Тази тематика я спрете – тя работи срещу вас “, прикани той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР