Г-жо Караянчева, всеки ЕДИН ОТ НАС, от НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,

...
Г-жо Караянчева, всеки ЕДИН ОТ НАС, от НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Г-жо Караянчева, всеки от нас има право на достъп до парламента

Г-жо Караянчева, всеки ЕДИН ОТ НАС, от НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ, ИМА НЕОСПОРИМО ПРАВО НА ДОСТЪП до Парламента. Това не е провокация. Вие сте НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ, в обществената мрежа фейсбук.
Това не е частна компания, а НАРОДНО СЪБРАНИЕ! Пишете нова Конституция, а не сте прочели актуалната.
 Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание
От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората&rdquo...
Или в новата ще е категорично записано, че ние - Суверенът, няма да имаме право на достъп до НАРОДНИТЕ избранници, а единствено ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да ги устояваме и плащаме защитата им от националната обич?!?!?!
Припомняме, че ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева беше непреклонна, че няма да допусне в парламентарната постройка да се вършат провокации и да се разиграе същият сюжет, който се разигра с медицинските сестри преди няколко месеца.
Това тя съобщи пред публицисти, часове откакто които отхвърлиха да изоставен до момента в който министър председателят Борисов не подаде оставка.
Припомняме, че по-рано те оповестиха, че са там, тъй като чакат депутатите да дойдат и да разпишат 240 заявления, в които споделят, че поддържат митинга, приканват членовете на Висш съдебен съвет да изискат оставката на основния прокурор, декларират, че са срещу Конституцията на ГЕРБ и че са съгласни Народното събрание да бъде необуздано.
 Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО) Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО)
Майките от „ Системата ни убива “, дружно с още няколко организации, свързани с митингите, влязоха в Партийния дом, с цел да по...
Караянчева прикани чиновниците на НСО да си свършат работата и да уведомят жителите за нейните разпореждания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР