- Г-жо Каназирева, вярно ли е, че се готвите за

...
- Г-жо Каназирева, вярно ли е, че се готвите за
Коментари Харесай

Дани Каназирева: „Съюз за Пловдив“ ще продължи и без Кисьов

- Г-жо Каназирева, правилно ли е, че се готвите за партийна кариера в ГЕРБ? Носят се клюки, че ще ставате член на Изпълнителната комисия и даже регионален координатор в Пловдив на мястото на Иван Тотев?

- Не разясня клюки. Това са несериозни неща. Никой не е разговарял с мен по въпроса, а и аз не съм член на ГЕРБ.

- Но сте народен представител от обединението ГЕРБ-СДС…

- Да, от гражданската квота и по персоналната покана на Бойко Борисов.

- Вашият досегашен съпартиец в „ Съюз за Пловдив” Владимир Кисьов напуща организацията. Има ли заплаха " Съюз за Пловдив " да се разпадне?

- Не съществува такава заплаха. В организацията има извънредно кадърни и положителни младежи, които са значима част от публичния и политически живот в Пловдив. Тук желая да уточня нещо доста значимо – аз не съм член на „ Съюз за Пловдив”. Често ме поставят в листата на политическите номади и в този момент е време да отговоря. От доста години съм безпартийна. Да, аз бях един от моторите на основаването на „ Съюз за Пловдив” и може би негово лице, само че не съм нито ръководител, нито член на партията. Да напомня, че нейният пръв ръководител е ген. Йордан Кюмюрджиев, а от 6 години отпред на организацията е Евелин Парасков.

- Това значи, че няма спънки за завръщането ви в ГЕРБ?

- Моля ви, да спрем с тези спекулации. В момента пред нас има съществени провокации и това е да защитим дясната проевропейската ориентировка на България в новия парламент. Смятам, че точно това вършим в 45-ото Народно заседание депутатите от обединението ГЕРБ-СДС.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР