Г-жа Зиглер е омъжена за председателя на Републиканската партия на

...
Г-жа Зиглер е омъжена за председателя на Републиканската партия на
Коментари Харесай

Училищният съвет на Флорида гласува за отстраняването на основателя на Moms for Liberty, след като съпругът му е обвинен в изнасилване

Г-жа Зиглер е омъжена за ръководителя на Републиканската партия на щата Кристиан Зиглер, който сега е разследван по обвинявания, че е изнасилил жена при започване на октомври.

Препоръката за мощния закостенял деятел с висок статус да се отдръпна е последният удар, който избухна от обвиняванията.

Г-жа Зиглер назова резолюцията „ беззъба “, само че преди този момент приказва доста малко гласуването, където членовете на обществеността са имали опция да изразят мислите си, се оповестява.

Автор на резолюцията е ръководителят на борда Карън Роуз, която сподели, че е „ шокирана и надълбоко натъжена “ от обвиняванията в обезчестяване против господин Ziegler и сподели, че „ продължаващото наличие на госпожа Ziegler в борда би предизвикало непоправимо нездравословно разпръскване на нашата сериозна задача. “

Въпреки че госпожа Ziegler не е упрекната в каквото и да е нарушаване, нейното присъединяване в следствието на брачна половинка й е навредило съществено репутацията на тогавашната могъща двойка.

Двойката е мощен състезател в полити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР