Г-жа Йорданка Фандъкова е по-усмихната и мека в сравнение с

...
Г-жа Йорданка Фандъкова е по-усмихната и мека в сравнение с
Коментари Харесай

Арман Бабикян в студиото на 7/8: Фандъкова седи в сянката на началника си, но не дразни. Спомнете си Цветанов колко дразнеше хората!

Г-жа Йорданка Фандъкова е по-усмихната и мека спрямо началника си. Разликите сред Мая Манолова и Фандъкова са доста, въпреки да има и доста прилики. Едната е доста по-остра, само че тя е претендент на опозицията и е обикновено. Фандъкова е човек, който не нервира. Обикновено живее в сянката на бранителя си, на началника си и тъй като никого не нервира, спомнете си Цветанов какъв брой дразнеше хората, а тя не провокира озлобление и омерзение. Това е най-удобния заслон за работа. Затова тези, които работиха в действителната власт с бюджета на София, не са Фандъкова, само че си свършиха добре работата. Това разяснява експертът по политически пиар Арман Бабикян при хаджи Тошко Йорданов, който води коментарно-аналитичното предаване " Студио Хъ " по телевизия 7/8.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР