Г-жа Нинова не за първи път прави внушения за мен.

...
Г-жа Нинова не за първи път прави внушения за мен.
Коментари Харесай

Везиева отговори на Нинова


Г-жа Нинова не за първи път прави внушения за мен. Днес споделя, че ме уволнила, което също не правилно, аз си подадох заявление за овакантяване. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ служебният министър на стопанската система по време на втория длъжностен кабинет през 2021 година във връзка изказванията на водача на Българска социалистическа партия и някогашен министър на стопанската система и промишлеността, че под защита на Везиева е имало скица за източване на държавни сдружения през частни ползи.

Не знам за каква скица приказва тя. В Египет имаше международно оръжейно ревю. Аз предвождах делегация, в която бяха включени доста хора, които бяха си платили и които подписаха доста контракти. След това те насочиха благодарствено писмо, че за първи път страната ги е подкрепила. Така че опитите за изказвания, че съм разпънала чадър над някого, са неоснователни, съобщи Везиева.

Тя удостовери, че някогашният зам.-министър на ГЕРБ Александър Манолев е е бил на ревюто в Египет и е имал щанд там. Не съм представяла Александър Манолев. Това са безспорни лъжи. ВМЗ беше нещото, което беше показано като работа в Египет, уточни служебният министър на стопанската система.

В този отрасъл работят доста хора. Всяко едно такова говорене редуцира хора и затваря пазари. Ако това е концепцията на госпожа Нинова, тя се оправя прелестно. Когато политиците приказват, би трябвало да приказват доста умерено, акцентира.

Г-жа Нинова стартира една предизборна акция, за която скрито се надявах, че ще е положителна, тъй като сме в рецесия и ни следва тежка зима. И вместо да кажат какво ще създадат те, тя построява акцията си върху имена на хора, върху които поставя етикети. Недоумявам за какво госпожа Нинова започва по сходен метод своята акция, сподели още Везиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР