Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я

...
Г-жа Мая Манолова е майстор на холивудската пиратка, но я
Коментари Харесай

Александър Симов: Как винаги намираме пари за самолети, а няма за българските граждани?!

Г-жа Мая Манолова е занаятчия на холивудската пиратка, само че я няма никаква в решенията, посочи Симов

" Оставяме локалните организации да предлагат хората, за които считат, че най-добре биха показали левицата и биха дали друго лице на Българска социалистическа партия. Драми не съм видял, на всички места съвещанията минават много градивно ".

С тези думи Александър Симов от Българска социалистическа партия разяснява в подреждането на листите за предварителните парламентарни избори на 2 април. Той акцентира, че не дава отговор на истината информацията, че Българска социалистическа партия - София не е номинирала Корнелия Нинова.

" Имаме задоволително наши " приятели ", чието главно занятие е да интригантстват против Българска социалистическа партия. Повечето от тях трансфораха в свое главно занятие работата против Българска социалистическа партия и помагането на други партии. Инакомислещите постоянно са се чували в Българска социалистическа партия. Тези, които бяха изключени, започнаха да шестват по медиите с типа на съветски дисиденти от времето на Брежнев. Бяха изключени, тъй като си разрешиха да блокират трибуната. Есента на 2024 година ще има нови избори за водач ", съобщи Симов.

По думите му в Българска социалистическа партия се разсънва инстинкт - гласоподавателите осъзнават, че тези избори са извънредно значими.

" Как постоянно намираме пари за самолети, а няма за българските жители?! Парите, които дадохме, са безусловно неразумна инвестиция ", настоя Симов.

" Министърът на стопанската система щял да отиде да приказва с бизнеса. Как ще ги убеди да понижат цените? Слагаш таван на цените и показваш, че ти пука за хората. Криза е! Франция и Гърция вкараха таван на цените. Не споделям, че сме панацея, само че имаме решения на съответни проблеми. Да, минаваме през своята и рецесия и тестване, тъй като от 5 години в Българска социалистическа партия има хора, които разнищват нашите вътрешни проблеми по медиите ", сподели още социалистът.

Според него от " Продължаваме промяната " са създали огромна неточност, обединявайки се с " Демократична България " за идните избори. Симов е на мнение, че коалиция " Левицата " няма да успее.

" Викаме всички признаци от предишното на Българска социалистическа партия, с цел да ги използваме против Българска социалистическа партия. Г-жа Мая Манолова е занаятчия на холивудската пиратка, само че я няма никаква в решенията ", посочи Симов.

Той изясни твърдата позиция на Българска социалистическа партия против " джендър " идеологията и означи, че са сезирани от голям брой наставнически организации за нахлуването на НПО-та в учебните заведения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР