Г-жа Корнелия Нинова да сезира компетентните органи, след като има

...
Г-жа Корнелия Нинова да сезира компетентните органи, след като има
Коментари Харесай

Цветанов с жесток удар по Нинова: Вие създавате фалшиви новини и казвате, че сте някаква алтернатива

Г-жа Корнелия Нинова да сезира способените органи, откакто има задоволително доказателства. Това е институционалният метод. Това сподели от трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който отговори на Корнелия Нинова, която малко по-рано изиска оставките на вицепремиера Валери Симеонов и министъра на вътрешните работи Валентин Радев по отношение на оповестяването на оградата по българо-турската граница за обект от голяма важност за националната сигурност.

„Разбираме, че декларациите на опозицията се трансформират в метод, посредством който се отклонява вниманието от проблемите на хората. Не бих паднал на равнището да приказвам за неща, които на дават отговор на истината или да вкарвам в подвеждане медиите, или хората, които ще гледат тези вести. Сезирайте способените органи, щом имате задоволително доказателства. Това е методът, който приляга като държание на народните представители. Това е институционалният метод, доста елементарно е да излизаме тук и да приказваме небивалици. Всичко това е несъстоятелно като изказвания, което направихте доскоро. Ако може да заведете всички тези 80 народни представители да отидете и да сезирате способените институции. Явно обичате медийното наличие и основаването на подправени новини“, безапелационен беше Цветанов.

Той още веднъж повтори, че в бюджета за 2018 година се плануват 720 млн. лева повече за работни заплати. „Това нарастване на приходите на българките жители ще бъде 6 пъти повече, съпоставимо с 2016 година Това е бъдещата политика, която би трябвало да вършат народните представители. Разходите, които ще направи държавното управление за 2018 година ще бъде с 2,5 милиарда лева повече. Контрабандата, в интервала, в който управлявахте беше 34%, тази година тя е под 7%. Това не е ли битка против корупцията? Това не е ли битка, с цел да има повече доходи в бюджета? При вас сходни вести нямаше. Как да има? Единственото, което вършиме е да създавате подправени вести и да казвате, че ще сте някаква опция “, разгласи още Цветанов.

„Много ми е забавно за какво никой не приказва за метода на финансирането на акциите и в парламентарните избори, и в президентските. Дарителите постоянно са били под 450 лева, с цел да избегнат декларирането и да може да има и други подмолни неща, които може би дават опция на някои да влизат във властта. ПГ на ГЕРБ, всичките акции, които сме правили, са били финансирани с явен източник “, приключи Цветанов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР