Г-жа Караянчева не беше права в изявлението. Споделям на 100%

...
Г-жа Караянчева не беше права в изявлението. Споделям на 100%
Коментари Харесай

Нинова хвърли голяма бомба! Борисов пратил ТОЗИ СМС на депутатите си, с който казва какво да правят с Истанбулската конвенция

" Г-жа Караянчева не беше права в изказването. Споделям на 100% мнението на Радев. Откакто ръководи ГЕРБ Народното събрание е трансфорат в осъществяване на едноличните му решения ". Това сподели Корнелия Нинова във връзка гневното изявление " Вот на съмнение и министър председателят го няма? Не е за пръв път. От месеци не е стъпвал в Народното събрание. Виновни сме, че сме го докарали до там и че разрешаваме на министър-председател да не дойда. Мълчахме, когато ни назова безделници. Включително и ГЕРБ. Споделям възгледа, че парламентарната република атрофира. Откакто Борисов е министър председател, не ръководи страната, а той еднолично ", добави тя.

Нинова разкри, че през днешния ден в Политическа партия ГЕРБ са получили СМС от Борисов, в който написа: " Няма мърдане. Ратифицирате Истанбулската спогодба. "

Нинова счита Радев за извънредно пореден. " Той извършва всичко, което е споделил в акцията си.

" Не одобряваме Истанбулската спогодба нито по метода, по който е направена, нито по наличие. Подписана е от министър Захариева без никой да знае. Нито има пояснения, нито нищо. В парламентарна република не се прави по този начин. Да, това са си неговите депутати, само че той ръководи тази страна и би трябвало да излезе пред народа ", продължи тя.

" Насилието е закононарушение, ще предложим текстове и ще приемем конвенцията. Ние не сме съгласни с въвеждането на " обществен пол " и с това учениците да се образоват в учебно заведение. Искам да кажа нещо като брачна половинка, майка и българка. Често ми споделят " ти си жена и си против тази спогодба ". Мисля, че някой ни употребява в обратна посока и някой употребява децата ни. Вече тук смисълът е " пазете децата ". Тези дни какво се развива - внасяме предложение за т.нар, " културен чек ", в който българското държавно управление дава един чек от 200 лева на едно българско дете, с което да си купи книга, учебници и да отиде на кино. ГЕРБ го отхвърлиха. Няма да дадем децата да не могат да споделят българската си просвета, а да дадем тези пари за хора, които да ги образоват по какъв начин да одобряват другия пол ", сподели още Нинова.

" Нестандартна роля на пола може да е жена, която кара трактор. Нестандартна роля на пола е мъж да бъде майката в фамилията. Щом този текст е написан по този начин и дава съображение за това разделяне, най-истинското решение е да спрем това в Народното събрание. Ще си одобряват конвенцията. Все отново " няма мърдане ". Чуйте си народа, чуйте си църквата. Насила желаят да приемем спогодба против насилието ", заключи тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР