Г-жа Ива Митева според мен е малко по-емоционална, отколкото е

...
Г-жа Ива Митева според мен е малко по-емоционална, отколкото е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ива Митева е по-емоционална, отколкото е разумно |

Г-жа Ива Митева съгласно мен е малко по-емоционална, в сравнение с е рационално. Правилникът крие разнообразни процедурни благоприятни условия и в случай че човек желае да се свърши работа, постоянно има такава опция, сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов преди изключително съвещание на правна комисия в Народното събрание. 

Коментарът му е в отговор на реакцията на ръководителя на Народното събрание Ива Митева, която беше подложена на рецензии, в това число и от самия Христо Иванов, след на Народното събрание. 

Миналия петък в правна комисия на второ четене бяха признати промени, касаещи Бюрото за отбрана. Очаква се предложенията да бъдат прегледани на постоянното пленарно съвещание в сряда. 

„ Президентът ни даде спомагателен ден и се надявам в Народното събрание най-малко символно да създадем една от измененията обвързвана със правосъдната промяна, а точно отнемането на Бюрото за отбрана на очевидци от основния прокурор, който го трансформира в своя преторианска армия “, съобщи Христо Иванов.

Според него макар всички разногласия и взаимно съмнение, по този начин би могъл да се даде знак за същинска смяна в правораздаването на жителите.

Лидерът на демократите Христо Иванов съобщи, че от негова страна не е имало квалификации към Митева, и че се надява страстите да утихнат.

" Явяваме се на трети избори с обещанието какъв брой е значима правосъдната промяна. На ръководителя няма потребност да му се споделя това. Ако това в действителност ни е значимо, то е наш напън, но нали някой е поел отговорност да бъде ръководител, а негов приоритет е да преценява процедурата по отношение на политическите цели ", разяснява водачът на Да, България. 

По думите на Христо Иванов от негова страна няма никакви квалификации и нападки, и той се надява страстите да утихнат. 

" Ще би трябвало да се научим да действаме в среда, в която има няколко междинни партии, които би трябвало да намерят разговор и сечение, и в случай че могат да създадат коалиция. Усвояването на тези технологии е това, което се случва сега ", заключи той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР