Г-жа Брейвърман каза, че насочването към еврейските квартали, развяването на

...
Г-жа Брейвърман каза, че насочването към еврейските квартали, развяването на
Коментари Харесай

Развяването на палестински флаг по британските улици „може да не е легитимно“, предупреждава Суела Брейвърман

Г-жа Брейвърман сподели, че насочването към еврейските квартали, развяването на пропалестински или про-Хамас знаци и скандирането на антиизраелски лозунги може да се равнява на нарушавания на публичния ред.

Хамас е неразрешена като терористична организация от Обединеното кралство и доста други западни народи, в това число Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Поради това, подсети тя на полицията че е закононарушение за хора в Обединеното кралство:

• Принадлежност към Хамас или канене на поддръжка за групата

• Носене на обществено облекло, което допуска, че са член или покровител на Хамас

• Публикувайте изображения на флагове или лога, свързани с организацията

Изображение: Г-жа Брейвърман се причисли към чиновници в патрул на Голдърс Грийн в понеделник

„ Във време, когато терористите на Хамас избиват цивилни и вземането на най-уязвимите (включително възрастни хора, дами и деца) за заложници, ние всички можем да разпознаем ужасяващия резултат, който проявлението на техните лога и флагове може да има върху общностите “, написа госпожа Брейвърман.

Изображение: Суела Браверман писа до основните служители на реда на Обединеното кралство

Тя добави, че вълненията в Близкия изток преди са били употребявани „ като предлог за разпалване на ненавист против английските евреи “ – и има „ явен риск този модел да се повтори по време на сегашния спор “.

„ В предишното това включваше вандализъм против еврейски бизнеси, опозоряване на мемориали и религиозни обекти, физическо и вербално принуждение над евреи по улиците, конвои, движещи се през еврейските квартали, хвърлящи антисемитски обиди, и разпространяване на антисемитизма онлайн “, предизвести тя.

Прочетете още:
Бебета са убити при нахлуване на Хамас, споделя Израел
Защо Хамас е в спор с Израел?
Какъв е животът в Ивицата Газа?

Изображение: „ Свободна Палестина “ беше намазано на железопътен мост в северен Лондон

В понеделник кошер ресторант в Голдърс Грийн – регион на северен Лондон със доста еврейско население – беше изпочупен с прозорци и пари в брой регистърът е откраднат, до момента в който „ Свободна Палестина “ е нанесен на близкия железопътен мост.

Графитите се проверяват като евентуално закононарушение от ненавист от английската транспортна полиция, като локалните управляващи го разказват като „ тенденциозен опит за сплашват еврейската общественост ".

Изображение: Кашер ресторант беше вандализиран в Голдърс Грийн

Г-жа Брейвърман продължи да акцентира, че онлайн обидите би трябвало да се третират толкоз съществено, колкото и офлайн случаите - и всички причинители би трябвало да понесат " тежки наказателни последствия " за попречване на бъдещи произшествия и гарантиране, че еврейските общности се усещат сигурни.

„ Не може да има място за антисемитизъм или прослава на тероризма по улиците на Англия “, добави тя.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР