Г ерманка седмици наред носила в чантата си лотариен билет,

...
Г ерманка седмици наред носила в чантата си лотариен билет,
Коментари Харесай

Жена носи печеливш билет седмици наред, без да знае

Г ерманка седмици наред носила в чантата си лотариен билет, без да подозира, че той ѝ носи облага от 33 милиона евро, заяви Асошиейтед прес, като цитира информация на лотарията.

От "Лото Байерн " оповестиха, че 45-годишната жена е единствен победител в тиража от 9 юни. Когато научила вестта, тя споделила пред уредниците, че към момента ѝ прилошава при мисълта, че нехайно е носила седмици наред в чантата си близо 33 милиона евро.

German woman carried £28m lottery ticket in purse for weeks without knowing -
— Rifnote News Aggregates (@rifnote)
Жената инцидентно попълнила числата в билет, който купила за 1,20 евро. Тя не има намерение да играе в
лотарията в бъдеще.

"Печалбата е повече от задоволителна за брачна половинка ми, мен и щерка ми ", споделя дамата, представена от уредниците на играта, и добавя, че счита да разчита на шанса си, с цел да живее здравословно и да направи повече за запазване на природата.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Майка на плажа: - Ваньо, не влизай в дълбокото да не те хване някой спазъм! Друга майка наоколо: - Мишо, не влизай на дълбокото, маме!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВАП сезира културния министър и изисква информация за имотаНовината заяви синът муПри мъжете и дамите равнището на антитела в кръвта се трансформира по друг начинВъпреки напъните на огнеборците пожарите към този момент не са овладени30 компании се споразумели за разпределянето на обектите, разкрива КЗККрум Зарков: Не знаем по какъв начин ще се споделя идващият министър на правораздаването, само че през днешния ден разбрахме, че мислим еднообразно какво той би трябвало да правиКакво гласи текстът ѝЛидерът на " ИТН " прикани за здрав разумДоминиканската република е в тридневен траурТова се случи на изключително съвещание днесСлужебният министър на стопанската система е изслушван в Народното събрание по отношение на положението на Българската банка за развитиеАристократичните украшения са направени с изключителна точност " Ще повикаме още другата седмица Бойко Рашков и ще го питаме за всичко ", обявиха Тома Биков и Николина АнгелковаАпелативният съд е отхвърлил решението на Софийския градски съд, че притежател е страната " Той е измежду стожерите на дипломацията на вълците воини "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР