Фюзелажът (корпусът) на самолета, за който се смята, че е

...
Фюзелажът (корпусът) на самолета, за който се смята, че е
Коментари Харесай

CNN: Снимка показва, че корпусът на самолета на Пригожин е бил непокътнат, когато се е разбил

Фюзелажът (корпусът) на самолета, за който се счита, че е превозвал Евгений Пригожин, е бил съвсем недокоснат, когато самолетът се е разрушил, съгласно нови изображения, споделени извънредно с CNN .

Радарно изображение със синтетична апертура (SAR), направено от Umbra Lab, сподели, че мястото на злополуката е във формата на издължен овал, съдържащ най-вече фюзелажа  и е лимитирано до избрана зона. 

Това умозаключение се поддържа от видео, геолокирано и удостоверено от CNN, което демонстрира по какъв начин фюзелажът и моторите на самолета, с явно изчезнало крило, падат от небето. 

Въпреки че по-голямата част от отломките са открити на мястото, в края на горска поляна, по-малки части от самолета са паднали другаде. Малко повече от  съвсем два километра  югоизточно от главното място за парчета, CNN геолокира изображения и видеа, които демонстрират част от опашката на самолета, ситуирана на поляна

Какво съставляват SAR изображенията: SAR изображенията се разграничават от естествените сателитни изображения. Създават се посредством предаване на радарни лъчи, които могат да минават през облаците. Лъчите се отразяват от обекти на земята и се връщат назад към спътника. Това, от което те отскачат, по-късно се картографира от спътника и се основава SAR изображение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР