Футболният тим на Хебър приема в понеделник от 14:30 часа

...
Футболният тим на Хебър приема в понеделник от 14:30 часа
Коментари Харесай

Хебър с важна информация за феновете преди двубоя със Спартак

Футболният отбор на Хебър приема в понеделник от 14:30 часа на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик Спартак (Варна) в дуел от 20-ия кръг на efbet Лига.

Това е първа домакинска среща за пазарджиклии на локална почва след съвсем 9-месечна пауза, през която за публични срещи зелените " одобряваха " своите съперници на Националния стадион " Васил Левски ".
 Трима от
Трима от " соколите " висят за мача с Хебър

Предстои посещение

За мача със Спартак ще има някои нови детайли, свързани с организацията и провеждането на дуела, подсетиха от " Бенковски " 200. Така да вземем за пример за първи път от пролетта на 2017 година допускът до стадиона за почитатели на домакини и посетители ще бъде с билети, чиято цена е закрепена на 10 лева и ще бъде такава до края на сегашния шампионат.

Входните талони ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще бъде с реквизити, определящи бранш, блок, ред и място на седалка.
 Спартак (Варна) прикани последователите си за поддръжка в дуела с Хебър
Спартак (Варна) прикани последователите си за поддръжка в дуела с Хебър

" Соколите " гостуват на Хебър в 20-ия кръг на efbet лига.

Децата до 14 години ще влизат гратис, само че с компаньон, който би трябвало да попълни декларация. От Хебър приканиха феновете, попадащи в хипотезата за родители, настойници, попечители, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за съответното дете, да си попълнят и подпишат по опция авансово въпросните заявления.

Друга значима детайлност е обвързвана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има възбрана за внасяне на стадиона. За облекчение на почитателите от ФК Хебър ще обезпечат безвъзмездни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на спортното оборудване.
 БФС даде зелена светлина на стадион „ Георги Бенковски ”
БФС даде зелена светлина на стадион „ Георги Бенковски ”

Съоръжението дава отговор на условията на ФИФА

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР