Футболният тим на Хебър излиза днес от 15,30 часа местно

...
Футболният тим на Хебър излиза днес от 15,30 часа местно
Коментари Харесай

В контрола номер 3 в Анталия: Хебър излиза срещу...

Футболният отбор на Хебър излиза през днешния ден от 15,30 часа локално време против унгарския третодивизонен отбор на Сегед в контрола номер 3 от лагера на отбора в Анталия, Турция и общо 4-та от началото на зимната подготовка.

Очакванията са инспекцията да се играе на влажен терен, защото през нощта времето в Анталия се скапе и към този момент няколко часа вали дъжд, който сигурно ще направи терена противен за футболистите.

И в тази контрола треньорът Николай Митов ще пусне миксиран състав, като концепцията е всички здрави футболисти да вземат присъединяване в мача.

Дефанзивният халф Андриан Краев смъкна „ ботуша ”, с който лекуваше разстежение на коленни връзки и стартира тренировки на омекотен режим.

Все още той ще се готви под управлението на кондиционния познавач Георги Петров.

Наравно с останалите стартира да тренира вратарят Димитър Пангев, откакто в първите няколко дни от лагера той организираше единствено фитнес тренировки поради проблем с ахилеса.

Бразилецът Родриго Барони също към този момент тренира с учредената група и ще вземе присъединяване в днешната среща.

Подобна е и обстановката с капитанът Васил Геров, при който се натрупа напрежение в мускулите и в понеделник той тренира единствено във фитнеса.

След мача със Земун 8-те юноши, готвещи се с Хебър в Анталия получиха два дни отмора, защото мъчно посрещат тежките натоварвания на лагера.

Междувременно стана ясно, че възобновяване на крилото Цветелин Тонев върви по проект.

Миналия четвъртък той претърпя в София сполучлива интервенция за очистване на футболната болест, която го мъчеше след Нова година.

Прогнозите са, че Тонев ще стартира щадящи тренировки в Хебър след завръщането на тима от Анталия на 13-ти февруари.

Как се готви Хебър на лагера в Анталия, вижте от прикаченото видео по-долу:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР