Футболният свят и най-вече този в Африка тъгува по 28-годишния

...
Футболният свят и най-вече този в Африка тъгува по 28-годишния
Коментари Харесай

Огромна трагедия във футбола! На терена почина

Футболният свят и най-много този в Африка тъгува по 28-годишния Папи Фати. Националът на Бурунди издъхна по време на мач в Свазиленд за своя отбор Меланти Чийфс.



След едвам 15 минути на терена Фати се свлекъл на земята и по-късно в болница беше доказана неговата гибел. Смята се, че той е умрял в резултат на сърдечна непълнота, написа Sportal.bg.

Футболистът беше освободен от предходния си клуб Бидвест Уитс, откакто бил диагностициран със сърдечни проблеми. След като не съумял да си откри клуб в Южна Африка, той се преместил в Свазиленд, където подписал шестмесечен контракт. Два гола в седем мача приковали вниманието на селекционера на Бурунди, който го повикал за националния отбор след тригодишно неявяване.



През март играчът е бил неизползвана запаса по време на дуела сред Бурунди и Габон (1:1). През предходната седмица Фати удостовери пред африкански медии, че през януари е бил посъветван от лекари да спре да играе футбол. Той обаче взел решение да продължи кариерата си, вярвайки, че здравословните му проблеми са отминали.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР