Футболният специалист и бивш национал Петър Курдов сподели пред ТОПСПОРТ

...
Футболният специалист и бивш национал Петър Курдов сподели пред ТОПСПОРТ
Коментари Харесай

Петър Курдов: В националния продължават да се викат клубни резерви, нещата не вървят

Футболният експерт и някогашен национал Петър Курдов показа пред ТОПСПОРТ мнението си за представянето на " лъвовете " в контролата против Саудитска Арабия.

Съставът ни се наложи с 1:0 над съперника си в дуела, игран на португалска земя.

Ето какво сподели Курдов за мача:

" Не имам вяра играта на националния ни тим против Саудитска Арабия да е впечатлила някого кой знае какъв брой. Мач за спомагателни доходи, валутен.

Резултатът не е от голяма важност. Проблемът е различен. Продължават да се викат в отбора ни футболисти, които даже в клубните си тимове не играят. Или пък нямат никаква форма и равнище, с цел да бъдат в представителния състав.

 Снимка 310777
Източник:

Пак иска ми се разсърдят някои хора, поради това не искам да встъпвам в детайлности. Дали Пенев е прав? Не знам за какво му се засягат и на него.

 Димитър Пенев: Напоследък доста неточности станаха с избора на национали
Стратега: Напоследък доста неточности станаха с избора на национали

" Първо да изгледаме международното по малкия екран, пък след това ще забележим "

Ситуацията в националния ни отбор не се трансформира към този момент много, много време и това не би следвало да радва никого. Оставаме си с фантазиите и бляновете за предишното, само че не проличава да е ясно по какъв начин ще променим сегашното си.

Не е обикновено в 90-ата минута на срещите ни да влизат на терена нападатели от Славия. Да " решат всичко в мача ", в случай че разбирате иронията и сарказма ми.

 Снимка 316736
Източник:

Проблемът може да се търси нагоре по веригата - към треньора, към управлението на футболния ни съюз. Все ще се откри отговорен. Фактите обаче приказват ясно, че нещата не вървят в вярната посока.

И по този начин все ще продължаваме да чакаме нашия миг, в случай че не се задействаме скоро... ", съобщи " синята " легенда.

 Петър Курдов пред ТОПСПОРТ: Гриша Ганчев е най-големият позитив на ЦСКА, някой би трябвало да каже на Буш и Мапуку по какъв начин се рита топката
Курдов пред ТОПСПОРТ: Ганчев е най-големият позитив на ЦСКА, някой би трябвало да каже на Буш и Мапуку по какъв начин се рита топката

" Батков може да е всевъзможен, само че при него трофеи не ни липсваха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР