Футболният специалист Ангел Станков сподели пред ТОПСПОРТ мнението си за

...
Футболният специалист Ангел Станков сподели пред ТОПСПОРТ мнението си за
Коментари Харесай

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Боримиров и Митов ще изхвърчат първи от Левски!

Футболният експерт Ангел Станков показа пред ТОПСПОРТ мнението си за обстановката в Левски все още.

" Сините " се показаха на доста положително равнище в първата си среща с Хайдук от втория кръг на Лига Европа, изгубиха с 0:1, само че оставиха позитивно усещане с изявите си.

 Невероятна нелепост закопа Левски в Сплит!
Невероятна нелепост закопа Левски в Сплит!

Хайдук с минимална преднина преди реванша след 1:0 над столичани

Преди реванша за отбора против опитния конкурент на българска земя, дългогодишният футболен треньор и консултант Станков разяснява с какво Левски го е очаровал, а и върху какво би било добре да подчертава съставът, с цел да се показа солидно в Европа и на родната футболна сцена.

Мнението на господин Станков пред ТОПСПОРТ:

Г-н Станков, няма да сгрешим, в случай че кажем, че досега Левски показва добра форма и представянето на тима все още е солидно.
- Искам да кажа следното - съветът ми към Левски е да не държат толкоз дълго топката, когато я вземат. Размотаваме играта. Така се стига до непотребна, нежелана отмалялост.

Директно към препоръките. Какво друго забелязвате в играта на тима?
- Футболистите би трябвало да са по-близо един до различен. По-компактни да са. Много са разхвърляни и разпилени. Да се подава напред и по-бързичко, считам аз.

 Снимка 301648
Източник:

Как оценявате качествата на новите попълнения в отбора?
- Мапуку е образован футболист, чете играта. Това, което е належащо в Левски, е колектив. Вярвам, че с времето Николай Митов ще го реализира.

Останалите?
- За всички нови важи това. Ще забележим по какъв начин ще се оправят през сезона.

 Снимка 303564
Източник:

Насочихте вниманието към господин Митов. Каква е оценката Ви за неговата работа досега? Той получи някои съществени рецензии в края на предишния сезон, само че пък в този момент наподобява е постигнал нужния баланс в състава си?
- Той и Боримиров би трябвало да бъдат деликатни.

Защо?
- Защото постоянно когато един тим не върви, първо се отстраняват оперативните му чиновници. Остриетата, по този начин да го кажем.

Нима смятате, че на " Герена " готвят фрапантни ограничения, в случай че тимът " не върви " по проект?
- Несигурността е неразделна част от треньорската и директорската позиция. Иначе би трябвало да кажа, че Боримиров прави доста добре своята работа, най-малкото тъй като не му е за първи път. Свикнал е с всичко, което би трябвало да прави.

 Снимка 277612
Източник:

Не казахме нищо за господин Русев. Сякаш понижа в последно време първичното напрежение, което се оказваше индиректно върху неговата персона.
- Писанията по негов адрес може би са малко пресилени - че не бил зает задоволително с клуба и по този начин нататък. Важното, от неговата позиция, е да има пари и да вървят нещата. Това се случва, тъй че каквото прави в свободното си или " бизнес " време - дано си го прави.

Комбинацията, сплавта сред нови и досегашни състезатели в Левски наподобява на равнище?
- Да. Новите би трябвало да се комбинират добре с досегашните състезатели в Левски. Юношките също да се приобщят уместно. Да има една стиковка сред всички, с цел да се гонят избрани резултати. Хаосът в Левски значително беше превъзмогнат.

 Снимка 300023
Източник:

Хаос?
- Ами 15 треньори несъмнено се смениха. Идва нов - гони старите, вкарва нови, сменят го. И отново още веднъж.

Сега по-скоро царува успокоение в Подуяне?
- Може би. Митов и Боримиров имат най-важната задача - да надграждат. Кредитът на доверие към този момент го получиха. Време е за резултати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР