Футболният шампионат в Германия се очаква да бъде рестартиран на

...
Футболният шампионат в Германия се очаква да бъде рестартиран на
Коментари Харесай

Футболистите в Германия може да играят с маски

Футболният шампионат в Германия се чака да бъде рестартиран на 9 май, само че по всяка възможност играчите ще би трябвало да се преценяват с редица ограничавания, твърди " Шпигел ", цитирайки публични документи на Министерството на труда. Освен предстоящото публично позволение от управляващите за възобновяване на Бундеслигата и фактът, че мачовете ще се играят пред празни трибуни, евентуално футболистите ще бъдат принудени да носят и маски. Ако тези маски бъдат сваляни по една или друга причина, съдиите ще имат право да стопират играта. Друго предложение е контактите сред играчите да се лимитират оптимално - футболистите да нямат право да се прегръщат и радват дружно след гол.

Те ще бъдат принудени и да седят на най-малко метър и половина разстояние един от различен при прекъсване на играта. Остава неразбираемо обаче по какъв начин ще се действа при характерни обстановки като корнери и директни свободни удари, когато постоянно има струпване на футболисти на дребен периметър. " Ако стартираме на 9 май, ние ще бъдем подготвени. Ако датата за възобновяване е по-късна, ние още веднъж ще бъдем подготвени. За нас решаващият фактор е какво ще решат политиците. Не зависи от нас по кое време още веднъж ще има футбол.

Мачовете ще бъдат без фенове, въпреки и да не желаеме това, само че това е единственото ясно нещо все още ", сподели Кристиан Зайферт, изпълнителен шеф на Германската футболна лига. През последната седмица тимовете в Германия имаха право да организират тренировки при съблюдаване на съществени ограничавания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР