Футболният сезон в България върви към своя финал, който се

...
Футболният сезон в България върви към своя финал, който се
Коментари Харесай

Sesame прогнозира интересен финал на футболния сезон в България

Футболният сезон в България върви към своя край, който се обрисува да бъде доста забавен в разнообразни аспекти на играта и на борбата за класиране. Да, може би още веднъж няма да забележим смяна на върха в класирането - Лудогорец се е устремил към 11-та поредна купа, което надали изненадва някого. Но има и други цели за останалите тимове, както и още един шампионат - Купата на България, където следва да бъде избран носителят на трофея, който ще показва страната в Европа. Надпреварата към този момент се организира със съдействието на sesame , а стартиралият единствено преди година букмейкър към този момент направи българския футбол по-интересен за аудиторията.

В тази платформа за онлайн
залози намираме удостоверение, че и артикул Made in Bulgaria може да донесе високо качество на потребителите. А уеб сайтът на оператора в действителност е един от най-модерно изглеждащите на нашия пазар, като предлага и редица забавни благоприятни условия за игра. Някои от тях са ориентирани точно към шампионата за Купата на България, на който компанията е спонсор. Играчите към този момент получиха примамливи специфични предложения за полуфиналите Славия - ЦСКА и Лудогорец - Левски, а какво ли са приготвили от Sesame за финала на шампионата? Предстои да разберем, като първо въпреки всичко би трябвало да узнаем кои два тимове ще излязат в мача за трофея.

Богато меню за мачовете от нашето състезание

Естествено, вниманието на почитателите и залагащите в по-голяма степен постоянно е ориентирано към шампионата. Там мачовете са всяка седмица, до момента в който дуелите за Купата на България са доста по-малко. А в нашето състезание интригата напълно не е завършила, макар че първенецът да наподобява явен. Едва ли и вторият в таблицата ЦСКА ще бъде изпреварен, само че мачовете на “червените " в последно време не се развиват съгласно упованията, а това дава опция да се търсят изненадите и надлежно по-високите коефициенти.

Най-съществената конспирация е кой ще заеме третото място и надлежно кои тимове ще се срещнат в плейофите за класиране в Европа. Кандидатите не са малко - Черно море, Ботев Пловдив, Левски, Славия, за какво не и Локомотив Пловдив.

Но това, с което Sesame прави по-интересно българското състезание, е, че с богатото предложение за всеки един дуел на процедура го изравнява с Топ 5 лигите в Европа. Регистрираните консуматори могат да се възползват от десетки пазари, които букмейкърът дава за срещите от нашия първи ешелон. Някогашната “А " група надалеч не се изчерпва единствено с разновидностите 1, Х, 2. Може да се играе на резултат на полувремето със същите тези знаци, да се планува резултатността на дуела на правилото повече или по-малко голове (а може и прецизен брой попадения, което е майсторско предвиждане), корнери, картони, специфични пазари за играчи. Менюто е доста богато и всеки може да откри това, което му харесва.

Още повече в интерес на играчите е съществуването на опцията Създай
залог в платформата за спортни прогнози и хазартни игри. Потребителят може да избере две или повече селекции от един мач шампионата, с цел да акумулира стремежи коефициент в Sesame. За срещите от първия ешелон на България също по този начин нормално е налице опцията за затваряне на залог, която е обичана на доста играчите. Дали това, което се случва на терена, приближава европейските общоприети е напълно друга тематика. Но услугите на букмейкъра са на международно равнище.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР