Футболният секссимвол Благой Георгиев - Джизъса е заличил част от

...
Футболният секссимвол Благой Георгиев - Джизъса е заличил част от
Коментари Харесай

Джизъса изтри бившите от татусите си

Футболният секссимвол Благой Георгиев - Джизъса е заличил част от татуировките, които е направил на млади години. Премахнати са рисунките, отдадени на някогашните му изгори, написа в. "Телеграф ".

Причина да почисти и най-малкия спомен за миналото време е сегашната му половинка и бъдеща брачна половинка - плеймейтката Златка Райкова. Според осведомени 37-годишният столичанин към момента е бясно влюбен в актуалната брюнетка и по всякакъв начин показва мощните си усеща към нея.

Близки до Благой издават, че той е заличил една част от рисунките по тялото си, а друга фрапантно е трансформирал. Някои от изображенията свързвал с времето, в което е бил с първата си жена Христина Витанова, от която има две деца - момче и момиче, и с фолкпевицата Лияна, поради която заряза Христина. Други били част от връзката му с шампионката по аржентинско танго Есмер Омерова. Самата тя също посвети един от мастилените надписи по кожата си на Благой, само че няколко месеца след формалната им разлъка го заличи посредством лазерна процедура. Новите татуировки на Благой са на краката му и по-точно на свивките на колената, едно от най-болезнените за татуиране места. Допълнителни детайли има по пръстите и на двете си ръце.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР