Футболният съюз на Босна и Херцеговина (НФСБИХ) е готов с

...
Футболният съюз на Босна и Херцеговина (НФСБИХ) е готов с
Коментари Харесай

Петев все пак получава предложение за нов договор от Босна и Херцеговина

Футболният съюз на Босна и Херцеговина (НФСБИХ) е подготвен с предлагането за нов контракт за българския селекционер на националния отбор Ивайло Петев, написа в туитър-профила си журналистът от телевизия Н1 Харис Мръконя. В идващите часове новината беше развита и мултиплицирана и от други медии в някогашната югорепублика.

" Доколкото разбирам, федерацията има готово предложение за нов контракт за Ивайло Петев, което е същото или с леко усъвършенстване, в случай че приказваме за финансовите условия. Вече оттук насетне думата има селекционерът - дали желае или не да одобри тази оферта. Доколкото е ясно, той има и други оферти за работа. Ще се разбере до един месец ", се споделя в туита на Мръконя.

47-годишният Петев и босненците приключиха един доста сполучлив цикъл в шампионата Лига на Нациите, като завоюваха групата си и се изкачиха в Лига А. Той пое тима на 21 януари 2021-а година, като досега е водил тима от пейката 20 пъти. Той записа 6 победи, 7 равенства и 7 загуби при голова разлика 19:24.

В кариерата си Ивайло Петев има две шампионски трофеи с Лудогорец, а също по този начин е бил отпред на Динамо (Загреб), кипърските Омония и АЕЛ Лимасол, Ягелония (Полша) и българския народен тим.
 Босна и Херцеговина на Ивайло Петев отхвърли да играе против Русия в другарски мач
Босна и Херцеговина на Ивайло Петев отхвърли да играе против Русия в другарски мач

След публичен натиск
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР