Футболният отбор на Левски ще се изправи срещу Байерн-Мюнхен II

...
Футболният отбор на Левски ще се изправи срещу Байерн-Мюнхен II
Коментари Харесай

Левски ще се изправи срещу Байерн Мюнхен II на Рицарския остров

Футболният тим на " Левски " ще се изправи против " Байерн " -Мюнхен II по време на зимната си подготовка, която за първи път в историята на клуба ще се организира в Малта. На Рицарския остров момчетата на старши треньора Делио Роси ще играят общо 5 контроли. „ Сините " идват в Малта на 9 януари и ще останат там четири седмици.

На този стадий са ясни 4 от противниците на тима. Първо Левски ще се изправи против първенеца на Малта - Хибърниънс. Следват мачове с осмия в украинското състезание Олександрия и втородивизионния Оренбург, където играе някогашният български национал Благой Георгиев.

Името на четвъртия противник на Левски още не е известно, само че в последния си мач на малтийска територия „ сините " ще играят против втория отбор на Байерн.

В състава на баварците е Феликс Гьотце - по-малкият брат на немския национал Марио Гьотце от Борусия (Дортмунд), който вкара победния гол за Бундестима във финала с Аржентина на международното състезание през 2014 година в Бразилия.

В тима е и 19-годишният Никлас Тарнат - наследник на някогашния немски национал Михаел Тарнат. Помощник-треньор пък е Тобиас Швайнщайгер - брат на Бастиан Швайнщайгер. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР