Футболният общественик Кирил Евтимов проведе много любопитен разговор с капитана

...
Футболният общественик Кирил Евтимов проведе много любопитен разговор с капитана
Коментари Харесай

Капитанът на Челси с покана към популярен българин

Футболният държавник Кирил Евтимов организира доста любопитен диалог с капитана на Челси Сесар Аспиликуета. Двамата се засякоха в един от най-известните атракциони в Дубай - " Отмъщението на Посейдон ", който е част от най-големия аквапарк в света " Атлантис ".
 Снимка 612035
33-годишният бранител не е зает с националния тим на Испания за актуалните европейски квалификации и е употребявал момента, с цел да прекара паузата във Висшата лига със своята брачна половинка и децата им по плажовете на арабското емирство.
 Футболният държавник Кирил Евтимов се срещна със звезда на Челси
Футболният държавник Кирил Евтимов се срещна със звезда на Челси

Проведе диалог с Матео Ковачич

Аспиликуета бързо разпозна Евтимов, защото двамата имат доста срещи на стадион " Стамфорд Бридж " около мачовете на Челси. Испанецът е запомнил известния българин, който му е подарявал мартеници и българско вино. Капитанът на " сините " е споделил, че има предпочитание да посети България, защото в никакъв случай не е бил в страната ни.

Аспиликуета е употребявал опцията да предложения Кирил Евтимов на четвъртфиналния реванш на Челси против Реал (Мадрид) от Шампионската лига на 18 април. Евтимов имаше и още една инцидентна, само че доста забавна среща с известна фигура от британския футбол.

По време на разходката си из големия аквапарк той се натъкна на някогашния халф на Манчестър Сити и Нюкасъл Джоуи Бартън. 40-годишният англичанин, който през кариерата си има един мач за " трите лъва ", сега е управител на третодивизионния Бристъл Роувърс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР