Футболният общественик Кирил Евтимов имаше няколко любопитни срещи в кулоарите

...
Футболният общественик Кирил Евтимов имаше няколко любопитни срещи в кулоарите
Коментари Харесай

Анчелоти: Искам Реал да играе с български тим в ШЛ, поздрави на Пловдив

Футболният държавник Кирил Евтимов имаше няколко любопитни срещи в коридорите на стадион „ Стамфорд Бридж “, където през днешния ден ще гледа четвъртфиналния реванш от Шампионската лига сред Челси и Реал (Мадрид). Популярният бургазлия се засече с треньора на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти, бразилския национал Едер Милитао и легендата на „ селесао “ и „ белия балет “ Роберто Карлош.

„ Искам да поздравя Пловдив. Помня добре града и момента, когато станах Доктор Хонорис Кауза на университета. Специални поздрави за Димитър Христолов. Помня и Веселин Маргаритов (б.ред – някогашният зам.-министър на младежта и спорта и сегашен професор в Пловдивския университет). Много съм зает и не знам по кое време ще мога още веднъж да посетя България и Пловдив.

Най-добре ще е да се падна против български тим в Шампионската лига, в случай че към момента съм треньор на Реал (Мадрид) “, съобщи Анчелоти, който получи от Кирил Евтимов подарък – бутилка българско вино.

Роберто Карлош употребява срещата си с родния футболен държавник, с цел да изпрати специфични поздрави на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Бразилецът също си потегли с бутилка алено българско вино след срещата с Кирил Евтимов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР