Футболният Левски - с неясна съдба. Вчера акциите му бяха

...
Футболният Левски - с неясна съдба. Вчера акциите му бяха
Коментари Харесай

Какви са възможните сценарии за прехвърлянето на собствеността на "Левски"?

Футболният " Левски " - с неразбираема орис. Вчера акциите му бяха джиросани от притежателя Васил Божков на премиера Бойко Борисов. Той обаче ги отхвърли. Какво ще се случи с тима? В ефира на " Здравей, България " тематиката разясниха ръководителят на НКП на ПФК " Левски " Степан Хиндлиян и Константин Папазов.

„ Това, което се случи през вчерашния ден, е удостоверение на тезата на една част от последователите на „ Левски “, че клубът е пленник на политически и стопански ползи “, съобщи Хиндлиян. По думите му отборът се е трансформирал в разменна монета.

Той изясни, че досегашният притежател на тима Васил Божков се държал надменно към публиката. „ Не идваше на мачове. В един миг, когато облаците над него се сгъстиха, сподели, че няма лотария, няма " Левски ". И " Говорете с Борисов ". Ние не изпълнихме волята му да излезем на улицата. Пред Божков Борисов ме назова " подлога " поради метода, по който той ги вижда нещата. Не е привикнал да му се отхвърля “, продължи ръководителят.

„ Важното е оттук насетне какво се случва с „ Левски “. Това не може да продължава по този начин. Има един вид да се скъса с този модел. Търговският закон дава право мажоритарният пакет да остане в клуба. Останалите акционери да свикат общо заседание, да изберат контролен и директорски съвет, които на чисто да стартират да търсят спонсори по натурален метод. Когато " Левски " се менажира по верен метод, има притегателна мощ. Който и да е притежател на " Левски ", дано да бъде по този начин добър акциите да отидат в клуба. Иначе най-голямата футболна емблема отива по дяволите ", сподели още Хидлиян.

„ Трябва да съберем 1.5 милиона лв. незабавно, с цел да платим на едни футболисти, които паднаха с 4:0 от кипърски сервитьори през лятото. Затова споделям, че моделът е сгрешен “, разяснява Хиндлиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР