Футболният Левски - с неясна съдба. Вчера акциите му бяха

...
Футболният Левски - с неясна съдба. Вчера акциите му бяха
Коментари Харесай

Какви са възможните сценарии за прехвърлянето на собствеността на Левски?

Футболният " Левски " - с неразбираема орис. Вчера акциите му бяха джиросани от притежателя Васил Божков на премиера Бойко Борисов. Той обаче ги отхвърли. Какво ще се случи с тима - тематиката разясниха ръководителят на НКП на ПФК " Левски " Степан Хиндлиян и Константин Папазов.

„ Това, което се случи през вчерашния ден, е удостоверение на тезата на една част от последователите на „ Левски “, че клубът е пленник на политически и стопански ползи “. Това съобщи в предаването Степан Хиндлиян. По думите му отбора се е трансформирал в разменна монета.

Той изясни, че досегашният притежател на тима Васил Божков се държал надменно към публиката. „ Не идваше на мачове. В един миг, когато облаците над него се сгъстиха, сподели, че няма лотария, няма " Левски " – за митинг. Говорете с Борисов. Ние не изпълнихме волята му да излезем на улицата. Ако излезете на улицата – имате моята поддръжка. Пред Божков Борисов ме назова подлога поради метода, по който той ги вижда нещата. Не е привикнал да му се отхвърля “, продължи председателят.

„ Важното е оттук насетне какво се случва с „ Левски “. Това не може да продължавата. Има един вид и той е следният, за да се скъса с този модел. Търговският закон дава право мажоритарният пакет да остане в клуба. Останалите акционери да свикат общо заседание, да изберат контролен и директорски съвет, които на чисто да стартират да търсят спонсори по натурален метод. Когато Левски се менажира по верен метод има притегателна мощ. Който и да е притежател на Левски, да бъде по този начин добър акциите да отидат в клуба. Най-голямата футболна емблема отива по дяволите. "

Темата за ориста на футболния клуб разяснява и баскетболният треньор Константин Папазов, който преди дни разгласи, че ще придобие акциите на тима.

 „ Това е единственият път, по който може да се излезе от сигурацията. Съдбата е тази, която дава късмет на Левски да тръгне по нов път. В последните 15 дни 7-8 индивида правихме всичко допустимо, с хрумвания, с решения да стигнем до акциите по най-безболезнения метод. Няма една дума, в която да съм излъгал. На обяд в неделя Божков в диалог ми сподели, че изпраща акциите и ще дойдат при мен. Две са хипотезите. Вече са джиросани и той ме е излъгал или не са били джиросани, тъй като никой не знае като са попълвани щемпел да се постави. Нито има нотариус, нито има някой да ги следи. Смятам, че към неделя е считал по този начин да постъпи. В понеделник е трансформирал решението си. Само знам, че в петък той изрече някакви отзиви и 50:50 е разделил страната дали споделя истината. Това, което направи с Левски, синя България няма по какъв начин да му има вяра. Жалко е, че в една доста неприятно измислена пиеса беше определен най-неподходящият артист. Тя беше от човек, който години минаваше за някой, който непосредствено споделя истината ", показа Папазов.

" Акциите на Левски са толкоз свещени, колкото косите на Левски в музея. Никой няма право да ги развява по този метод. Акциите са скъпа книга. Не са да се разнасят. За да оцелеем се обръщам към синя България. Имаме незабавна потребност от милион от половина и съм уверен, че ще ги съберем “, приключи Папазов.

„ Трябва да съберем 1.5 милиона лв. незабавно, с цел да платим на едни футболисти, които паднаха с 4:0 от кипърски сервитьори през лятото. Затова споделям, че моделът е сгрешен “, приключи Хиндлиян.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР