Футболният Левски представи талисмана си - лъв, облечен в син

...
Футболният Левски представи талисмана си - лъв, облечен в син
Коментари Харесай

Лъв ще бъде талисман на "Левски"

Футболният " Левски " показа талисмана си - лъв, облечен в наследник екип. От клуба оповестиха, че следва да бъде проведена акция за установяване на името му.

" Скъпи левскари, с особена горделивост и неспокойствие ви представяме един план, по който работихме настойчиво, търпеливо и взискателно, тъй че да създадем лъвски скок към най-новия член на левскарската общественост – синият амулет ", написаха от клуба във почитател страницата си във " Facebook ".

Талисманът ще бъде употребен на стадиона, при разнообразни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще популяризира левскарската концепция, показват от " Левски ".

От представянето на лъва прави усещане, че той е облечен с екип с логото на " Найки ". В момента " Левски " има контракт с " Хома " (Joma), която от няколко години е снабдител на оборудването на тима.

Въвеждането на амулет е нов маркетингов ход от клуба. В края на февруари " Левски " разгласи, че стартира търсене на " сини ангели - промоутърки на почасова претовареност ".

Преди към месец беше показан новият маркетинг шеф на клуба Тодор Минев. " Имаме доста планове, свързани освен с мултимедийни приложения, които ще представим във времето. Държим да бъдем в крайник с модата, с цел да поддържаме имиджа на клуба. Имаме доста положителни хрумвания, те са в начален стадий. Но сигурно мога да кажа, че те не са виждани в нито един клуб в България, а и в Европа ", сподели Минев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР