Футболният Левски няма да играе контролна срещу Пирин Благоевград. Мачът

...
Футболният Левски няма да играе контролна срещу Пирин Благоевград. Мачът
Коментари Харесай

"Левски" смени съперник в контрола. Емил Велев - Кокала се завръща на "Герена"

Футболният " Левски " няма да играе контролна против " Пирин " Благоевград. Мачът беше очакван за 10 юли в 11:00 ч. на стадион " Георги Аспарухов ".

Решението е на спортно-техническия щаб на " орлетата ".

Вместо това " сините " ще се изправят против новака във Втора лига " Левски " Лом на подготвителния терен в стадиона в същия ден и час за четвъртата си инспекция от предсезонната подготовка.

Това значи, че на " Герена " ще завърне треньорът Емил Велев - Кокала. Той зае тази позиция през юни 2021 година

Снимка: Lap.bg

Бившият кандидат-депутат беше отпред на " сините " в интервала 2008-2009. От тогава датира и последната шампионска купа на отбора.

Във футболната общност у нас се приказва за " Проклятието на Кокала ". Години след уволнението си, той съобщи: " Ако в миналото хората желаят да видят " Левски " първенец, да се сетят за мен! ".

" Сините " към момента нямат нова купа във витрината си, а в последната година клубът е във финансова рецесия. Футболистите не са получавали заплати, като част от тях разтрогнаха договорите си.

Снимка: Lap.bg

От контролите на " Левски " отпадна и инспекцията със " Септември ", тъй че " сините " ще завършат подготовката си преди новия сезон с мач против " Етър " на 17 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР