Футболният Левски е подписал предварителен договор с Ди Си Юнайтед

...
Футболният Левски е подписал предварителен договор с Ди Си Юнайтед
Коментари Харесай

"Левски" продава Робърта на "Ди Си Юнайтед"

Футболният " Левски " е подписал прелиминарен контракт с " Ди Си Юнайтед " от Съединени американски щати за продажбата на нападателя Найджър Робърта. Това обявиха " сините " на.

Сделката за 23-годишния нидерландец ще стане факт, откакто той получи работна виза и премине медицински прегледи.

Снимка: Lap.bg

От стадион " Георги Аспарухов " оповестяват още, че ще разгласят сумата на прехвърлянето откакто той бъде финализиран и в случай че от американския клуб разрешат. " Сините " също по този начин ще получат % при вероятно прекосяване на Робърта в различен клуб. Специализираните уеб сайтове правят оценка нидерландеца на 1,3 млн. евро.

Нападателят, минал през школата на " Фейенорд ", дойде в " Левски " през 2019 година от нидерландския " Камбюр ". До момента със " синия " екип Робърта има 45 мача и 20 гола във всички шампионати.

Снимка: Lap.bg

Именно той вкара победния гол в последния мач на отбора - против " Славия ".

Това ще е втори трансфер оттатък Океана на футболист на " Левски " от началото на 2021 година Станислав Иванов към този момент е благосъстоятелност на " Чикаго Файър ".

Сумата по трансферна ще бъде от голямо значение за клуба от стадион " Георги Аспарухов ". " Левски " е в тежка финансова рецесия от началото на 2020 година насам и се устоя най-вече с дарения от почитатели. След 22 кръга в Първа лига " сините " са на 8-ма позиция в класирането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР