Футболният клуб ЦСКА Москва е една от руските фирми, ударени

...
Футболният клуб ЦСКА Москва е една от руските фирми, ударени
Коментари Харесай

ЦСКА-Москва + бащи и синове – 1-ият е вице на ВТБ, в US-санкциите

Футболният клуб ЦСКА Москва е една от съветските компании, ударени от американските наказания, оповестени от президента Байдън. Те са позиционирани към две междинни съветски банки, които той назова „ VEB и една военна”.

По Тургенев и неговото произведение Бащи и синове са решени персоналните наказания , за които също като за фирмените четем в листата на американското финансово министерство.

В листата влизат двама някогашни съветски министър председатели и техните родови наследници. Става дума за Михаил Фрадков и сина му Пьотр и Сергей Кириенко и сина му Владимир, който е началник в съветския Facebook – В контакте. Русия сега съди ФБ за неотстраняването на наличие, обвързвано с детско порно, тероризъм, секти и други

Най-интересната двойка обаче са шефът на ФСБ – преди Комитет за Държавна сигурност (на СССР), Александър Бортников и синът му Денис, който и вицепрезидент и началник на борда на към този момент огромната банка ВТБ, която у нас знаем като главен акционер в КТБ, Виваком , Булгартабак преди и след банкрута и продажбите на сдруженията от тогавашната група на Цветан Василев.

Бг офисът й е на братята Велчеви – царския финансов министър Милен и зетят на икономическия вицепремиер при соца и огромен хотелиер сега Георги.

Илиян Костадинов

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР